Sponsor een kind

Sanchabba gaat voor kwaliteit.

Hoewel de vraag naar sponsoring van schoolgeld blijft bestaan, en zelfs toeneemt, is het voor ons als kleine stichting onmogelijk om nog meer kinderen aan te nemen. Op dit moment betalen donateurs, via Stichting Sanchabba, het schoolgeld voor ruim 100 leerlingen/studenten. Een geweldig aantal, dat intensieve ondersteuning van onze kant behoeft. Dat doen we graag en bij voorkeur ook goed. Ieder jaar betalen wij daarom persoonlijk het schoolgeld van alle kinderen. Wij houden hun (school)ontwikkelingen bij en dragen zorg voor de administratieve afhandeling. Ook in de toekomst willen we dit als bestuur graag zelf blijven doen. Nieuwe aanmeldingen voor sponsoring van schoolgeld zijn welkom!

Donateurs van schoolgeld willen dat hun geld goed terecht komt. Wanneer de groep leerlingen/studenten te groot wordt, kunnen wij dat niet meer garanderen. Controle daar is beslist nodig. Ervaring (delend met anderen) leerde ons dat anders het schoolgeld soms niet wordt gebruikt waarvoor het is bedoeld. En dat willen we voorkomen.

Alternatief
Mocht u toch een donatie willen doen, dan is deze natuurlijk heel erg welkom. U kunt zelf aangeven waarvoor uw bijdrage dient te worden gebruikt: voor een algemeen doel (inclusief rijstverstrekking/medicijnen voor de allerarmsten). Ook voor voorgenomen projecten zijn donaties welkom! U kunt er eveneens voor kiezen bestaande schoolgeld donaties aan te vullen, zodat studenten terecht kunnen op de betere scholen in Gambia, zoals bijvoorbeeld het GTTI (Gambia Technical Training Institute). In overleg is er (heel) veel mogelijk.

Wij gaan er van uit dat u begrip heeft voor onze beslissing en hopen van harte dat u Stichting Sanchabba blijft steunen!

Nieuwsbrief

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
logo.gif

Stichting Sanchabba
Op het veldje 19
6372 RX Landgraaf
The Netherlands

Wij zijn ANBI goedgekeurd

 

Volg ons

Copyright © Sanchabba 2021. Alle rechten voorbehouden. - Website door Zeriso

Search