Sponsor een kind

Sanchabba gaat voor kwaliteit.

De vraag naar sponsoring van schoolgeld blijft toenemen het is voor ons als kleine stichting altijd mogelijk om nog meer kinderen aan te nemen. Nieuwe aanmeldingen voor sponsoring van schoolgeld zijn welkom!

Op dit moment betalen donateurs, via Stichting Sanchabba, het schoolgeld voor ruim 100 leerlingen/studenten. Een geweldig aantal, dat intensieve ondersteuning van onze kant behoeft. Dat doen we graag en bij voorkeur ook goed. Ieder jaar betalen wij daarom persoonlijk het schoolgeld van alle kinderen. Het schoolgeld bedraagt €120,- per jaar per kind. In dit schoolgeld is een uniform en in sommige gevallen een school lunch inbegrepen.

Donateurs van schoolgeld willen dat hun geld goed terecht komt. Controle daar is beslist nodig want, ervaring (delend met anderen) leerde ons dat anders het schoolgeld soms niet wordt gebruikt waarvoor het is bedoeld. Dat voorkomen wij door van ieder kind zijn of haar (school)ontwikkelingen bij te houden en zorg te dragen voor de administratieve afhandeling. Dit willen wij als bestuur altijd bijven doen, ook in de toekomst!

Alternatief
Mocht u toch een donatie willen doen, dan is deze natuurlijk heel erg welkom. U kunt zelf aangeven waarvoor uw bijdrage dient te worden gebruikt: voor een algemeen doel (inclusief rijstverstrekking/medicijnen voor de allerarmsten). Ook voor voorgenomen projecten zijn donaties welkom! U kunt er eveneens voor kiezen bestaande schoolgeld donaties aan te vullen, zodat studenten terecht kunnen op de betere scholen in Gambia, zoals bijvoorbeeld het GTTI (Gambia Technical Training Institute). In overleg is er (heel) veel mogelijk.

Stichting Sanchabba

Logo stichting Sanchabba

Op het veldje 23, 6372 RZ Landgraaf


 
 

 

Wij zijn ANBI goedgekeurd

 

Copyright © Sanchabba 2024. Alle rechten voorbehouden. - Website door Zeriso

Search