Adopteer een project

Wilt u Stichting Sanchabba op een andere manier steunen? Er is van alles mogelijk. Alleen, samen met familie of vrienden of als bedrijf kunt u veel betekenen voor de mensen in Gambia. Zelfs de kleinste gift is in Afrika goud waard!

Sponsor Project 1 - Bouw een ziekenhuis
Stichting Sanchabba heeft plannen om een klein ziekenhuis te (laten) bouwen in Jalanbang, een dorp in het binnenland van Gambia. Dit ziekenhuis moet de inwoners van Jalanbang en omliggende dorpen voorzien van de broodnodige basiszorg. Broodnodig, want in de wijde omtrek is nu geen medische hulp voorhanden. Met onnodige sterfgevallen tot gevolg.

Dit project is met succes gerealiseerd en inmiddels afgesloten.


Sponsor Project 2 - De tuinen van Sambakuta
Tijdens een bezoek aan Gambia in 2009 maakten enkele bestuursleden van Stichting Sanchabba kennis met het dorp Sambakuta en haar inwoners. En dat maakte diepe indruk. Na overleg is besloten het dorp hulp te bieden en – bij wijze van proef – werd een kleinschalig tuinproject opgestart om voedsel en inkomsten te genereren.
video Sambakuta

Dit project is met succes gerealiseerd en inmiddels afgesloten.


Sponsor Project 3 - School in Kerr N’dongo
Toevalligerwijs werd onze stichting dit jaar in contact gebracht met een school in Kerr N’dongo, een dorpje in het binnenland van Gambia. Met eigen ogen hebben wij gezien dat de bestaande schoolgebouwen aldaar er nog best aardig uit zien, maar dat er – wat betreft inventaris – nog een hoop moest gebeuren.

Dit project is met succes gerealiseerd en inmiddels afgesloten.


Sponsor Project 4
Medina Sabakh Medical Centre

Dit project is met succes gerealiseerd en inmiddels afgesloten.Stichting Sanchabba

Logo stichting Sanchabba

Op het veldje 23, 6372 RZ Landgraaf


 
 

 

Wij zijn ANBI goedgekeurd

 

Copyright © Sanchabba 2024. Alle rechten voorbehouden. - Website door Zeriso

Search