Vissersboot gearriveerd!

17 september 2012, 14:22

Het heeft lang geduurd, maar hij is er. De container met de vissersboot (zie het artikel elders op deze site) en andere hulpgoederen is met 4 weken vertraging aangekomen in Gambia.

Inmiddels is de vissersboot overgedragen aan een van onze local managers in Gambia, Bakary Bojang. Hij kan niet wachten om, samen met enkele collega vissers, een succes te maken van dit project!

Voordat het zover is, moeten er echter nog vergunningen aangevraagd en verzekeringen afgesloten worden. Wel is er een eerste proefvaart gemaakt. Deze verliep succesvol en leverde – stomtoevallig – ook al wat vis op…

Wij houden u op de hoogte van dit project!

Foto’s

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?