Rallyauto

Vervolg Antwerpen-Banjul

2 september 2011, 12:31

Zoals wij eerder berichtten (en u elders op deze site kunt lezen) gaat op 8 oktober a.s. de ‘Antwerp-Banjul Challenge 2011’ van start. Een bekende low-budget rally die volledig in het teken staat van het goede doel.

Deelnemers Arjan Jacobs en Willem Kaihatu rijden deze spectaculaire rit voor Stichting Sanchabba. De vorige keer schreven wij dat de heren hard werken aan het ‘Sahara-proof’ maken van de auto en het binnenhalen van sponsors. Daar zijn zij nog steeds druk mee bezig. Maar er gebeurt meer. Een kort verslag van Arjan en Willem:

“Technisch gezien is de auto zo goed als klaar. De radiateur en distributieriem zijn inmiddels vervangen en binnenkort gaan er vier nieuwe banden onder, die het goed zouden moeten doen onder de extreme omstandigheden die we tegemoet gaan. Ook hebben we de auto voorzien van de broodnodige extra verlichting.

In het weekend van 10 & 11 september a.s. staat een ontmoeting met de andere deelnemers aan de rally op het programma. We gaan ook nog naar Belgie voor een ‘oefenweekend’, zodat we kunnen zien of alles (vooral de 4-wiel aandrijving en het 27mc bakkie) werkt.

Wat tot slot leuk is om te vermelden? Onze auto verandert langzaam maar zeker in een soort stickervel. Dat houdt in dat de sponsoring aardig van de grond komt!”

Geweldig nieuws! Arjan en Willem, ga zo door! Wij genieten van jullie enthousiasme en wensen jullie nogmaals veel succes met de voorbereidingen en een plezierig oefenweekend in Belgie!

Via deze site houden wij u overigens ook op de hoogte van alle ontwikkelingen!
meer foto’s

Sponsoren:
Korenhof Betonboren
l van vught auto’s
Autobedrijf Visscher Culemborg
Heinstra Machinery
Autoruitservice Ede
Thermos Installatietechniek
Carcleaning Culemborg
Jägers Banden & Wielen
Koren autoparts Culemborg
Reuvers Autorecycling Tiel
www.meubelpootjes.nl
Brik Fietsen
Autorijschool Wegwijs
SQLMEDIA

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?