Verjaardagsgeld!

3 mei 2009, 23:23

Op de foto hiernaast ziet u de familie Scheepers. Emeritus pastoor Jef Scheepers (op de foto rechts, met stok) en zijn zus mevrouw Geraldine Boymans-Scheepers (op de foto links naast Jef) vierden ook in mei 2009 weer hun beider verjaardagen. En Stichting Sanchabba deelde mee in de feestvreugde! Geraldine en Jef hebben (al enkele jaren overigens) geen behoefte aan cadeautjes, maar stellen een donatie ten behoeve van Stichting Sanchabba op prijs. En het moet gezegd worden: de familie Scheepers doet daar graag aan mee! Na afloop van het feestelijke treffen werd onze stichting dan ook een bedrag overhandigd van maar liefst 570 Euro! Te besteden aan komende projecten. Gememoreerd mag worden dat beide jarigen ook bijdroegen aan de operaties van Ousman Sanyang (enkele jaren geleden in Dakar) en aan de bouw van beide toiletunits in Badibou Illiassa (bij de school en het hospitaal).

Geraldine en Jef: hartelijk dank voor jullie niet aflatende steun. En de hele familie Scheepers voor de enveloppen voor beide jarigen.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?