Kienen groot succes!

6 november 2013, 22:44

Zaterdagavond 26 oktober stond onze jaarlijkse kien-avond op het programma. En die was ook dit jaar een groot succes. Met een opkomst van ruim 100 personen en een podium vol prijzen kon er dan ook weinig mis gaan..

Iets na half acht ging de eerste kienronde van start en in totaal zijn 9 ronden gekiend. De pauze werd gevuld met een grote loterij. Zowel bij het kienen als tijdens de loterij waren mooie prijzen te winnen.

Hoewel niet iedereen er deze zaterdagavond in slaagde een prijs in de wacht te slepen, werd het een gezellig evenement. Met – niet geheel onbelangrijk – een geweldig resultaat!

Na afloop bleek de kien-avond (op enkele Euro’s na) € 3000,00 opgebracht te hebben. Fantastisch!

Onze speciale dank gaat uit naar ‘kienmaster’ Wiel Wetzels die de avond als vanouds leidde. Ook bedanken wij de medewerkers van Partycentrum Het Streeper Kruis in Landgraaf die de grote zaal beschikbaar stelden en keurig voor ons hadden ingericht. Tot slot natuurlijk een groot woord van dank aan alle sponsors en deelnemers die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan een geweldig resultaat.

Tot volgend jaar! Foto’s

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?