Werkkleding in gebruik

Sponsors tuinproject!

20 december 2010, 23:15

Trots, maar vooral dankbaar, is Stichting Sanchabba op het feit dat het gelukt is sponsoren te vinden voor het tuinproject in Sambakuta*. Waren wij kort geleden nog dringend op zoek naar sponsoren die – net als wij – geloofden in dit tuinproject? Inmiddels kunnen wij u melden dat wij over voldoende financiële middelen en goederen beschikken om met het project van start te gaan!

De firma BUS/GEHA (technische groothandel) leverde een geweldige materiële bijdrage voor het project. Overalls, laarzen, tuingereedschap, hamers en bijlen werden bij ons afgeleverd voor verzending naar Gambia. Via verschillende kanalen volgden diverse andere materialen: een motorzaag, een goed gevulde gereedschapskist, een bankschroef, een pomp en zelfs een fiets!

Als klap op de vuurpijl besloot de firma Heusschen-Schrouff uit Landgraaf een geweldige financiële bijdrage te leveren. Anders gezegd: deze firma sponsort het resterende bedrag dat onze stichting meent nodig te hebben voor het project. Wij zijn opnieuw overdonderd door het enthousiasme en de betrokkenheid van onze sponsors en zetten samen met de inwoners van het dorp Sambakuta alles op alles om van het tuinproject een succes te maken!

Bij deze willen wij, mede namens de 530 inwoners van Sambakuta, alle sponsors ontzettend hartelijk danken voor hun geleverde bijdrage! We gaan snel aan de slag en houden u op de hoogte!

*U leest meer over (het ontstaan van) het tuinproject van Sambakuta onder het kopje ‘lopende projecten’.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?