Scoren met 1 doel

Cheques voor Sanchabba!

20 november 2008, 13:07

De oprichters van de stichting “Scoren met 1 doel” – Marco Kerkhof en Antonio Taboas – zijn beide ondernemer in de gemeente Veenendaal. In hun vrije tijd spelen de heren al jaren samen in een gesponsord zaalvoetbalteam. Hun sportieve prestaties, gekoppeld aan hun zakelijk instinct, zorgde ervoor dat de stichting “Scoren met 1 doel” werd geboren. Een stichting die op sportieve wijze (een eigen zaalvoetbalteam) geld inzamelt voor, jaarlijks variërende, goed doelen. Dit jaar stond ook Stichting Sanchabba op de lijst. Op 15 november jl., tijdens de jaarlijkse kienavond, werd ons dan ook een cheque ter waarde van € 1.000,00 overhandigd!

En dat was nog niet alles! Diezelfde avond mocht Stichting Sanchabba nog twee cheques in ontvangst nemen. De cheques, ter waarde van € 250,00 elk, waren afkomstig van de firma Laskar uit Hardinxveld en HWTS (Heuvels Welding Tool Service) uit Ede.

Dankzij bovengenoemde giften zijn én blijven wij in staat verschillende projecten op te pakken en/of af te ronden. Allemaal met als doel de kinderen in Gambia een betere toekomst te bieden. Wij willen stichting “Scoren met 1 doel” én de bedrijven Laskar en HWTS daarom nogmaals hartelijk danken voor hun geweldige bijdrage.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?