Rolstoelen en rollator voor kliniek in Jalanbang!

Rolstoelen voor kliniek!

9 april 2014, 19:55

Dankzij bemiddeling van mevrouw Lilian Rouschop ontvingen we – naast verschillende medische instrumenten, verbandmiddelen en andere goederen – maar liefst drie rolstoelen en een rollator voor het nog te bouwen Health Centre in Jalanbang (waarover elders op deze website meer). Wat een luxe!

Project manager Omar Jallow, op bezoek in Nederland, nam in verzorgingshuis ‘de Dormig’ in Landgraaf met veel genoegen het materiaal in ontvangst. Rolstoelen en rollator werden naar het magazijn gebracht waar zeker al vier kubieke meters aan goederen staan opgeslagen. Conclusie: de inrichting van het ziekenhuisje verloopt meer dan voorspoedig.

Nu de bouw nog!
Om de bouw van de kliniek in Jalanbang te realiseren zijn we, nog niet zo lang geleden, gestart met sponsoractiviteiten. En deze lopen gestaag door. Binnen niet al te lange tijd zullen we over de resultaten ervan via deze website verslag uitbrengen.

Overigens hebben enkele bewoners van Jalanbang de grond waarop de kliniek straks gebouwd gaat worden al ontdaan van de begroeiing. Ze kunnen niet wachten ;-)

Wij willen alle gulle gevers tot nu, en in dit verband zeker Lilian Rouschop en Meander verzorgingshuis ‘de Dormig’ in Landgraaf, bedanken voor hun actieve betrokkenheid.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?