Het Robijnen huwelijkspaar Lucy en René Suylen!

Feestelijke duizend Euro!

17 juni 2009, 09:36

Zondag 15 juni jongstleden vierden Lucy en René Suylen hun 40-jarig huwelijksjubileum. Samen met hun zoon Daniel ontvingen zij familieleden en vrienden om dat te vieren. Lucy en René, trouwe en actieve fans van Stichting Sanchabba, hadden geen behoefte aan cadeaus en vroegen in plaats daarvan een donatie voor de stichting.

Aan dat verzoek werd op een wel heel bijzondere wijze voldaan. In het bijzijn van de voorzitter overhandigden Lucy en René aan penningmeester Wiel Wetzels een enveloppe met maar liefst 1000 Euro!

Nogmaals hartelijk dank aan het Robijnen Bruidspaar en hun gasten voor deze geweldige bijdrage waarmee we uiteraard ontzettend blij zijn!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?