Rijstdonaties & medicijnen

5 oktober 2013, 12:48

Recentelijk hebben wij enkele behoeftige gezinnen voorzien van rijst. De kosten daarvan werden voldaan uit daarvoor bestemde (doel)donaties.

Daarnaast werd voor een ernstig zieke vader van een tweetal gesponsorde studenten een ziekenhuisopname geregeld en werden medicijnen en behandelingen betaald. Helaas mocht dit niet baten. De patiƫnt is overleden.
Ook voor andere zieken werd voor een doktersbehandeling of ziekenhuisopname gezorgd en werden medicijnen gekocht.

Door het jaar heen wordt vaker een beroep op onze Stichting gedaan. In overleg met onze projectmanagers in Gambia, Bakary Bojang en Omar Jallow, worden de aanvragen beoordeeld. Indien nodig – en dat is vrijwel altijd het geval – worden door ons medicijnen of rijst verstrekt. Met dank aan de sponsoren die dit mogelijk maken.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?