Presentatie website!

15 november 2008, 16:15

Het is zover: Stichting Sanchabba heeft een website! En wat voor één! Dankzij de sponsor (Armand Cieters van ZECI Vastgoedontwikkeling), de maker van de site (Sharon van Wieren van Wizard Wise) én de ontwerper van ons nieuwe logo (Hennie Henzen van Hennie Henzen Reclame) gaat Stichting Sanchabba voortaan zeer professioneel door het virtuele leven. Natuurlijk zijn we daar ontzettend blij mee. Vol trots presenteren we dan ook onze spiksplinternieuwe site: www.sanchabba.nl!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?