Musa Nick Samba

Operatie Musa Nick!

5 februari 2009, 20:51

Dit is Musa Nick. Hij is geboren in februari 2008. Zijn moeder, Ami Samba wordt gesponsord door Roos Dohmen. Bart Frosch (11) zorgt van zijn zakgeld voor een extraatje voor Musa. Dat komt erg goed van pas. Musa, erg klein en mager bij zijn geboorte is van alle steun prima opgeknapt. Maar onlangs werd hij ziek en bleek een operatieve ingreep noodzakelijk. De kosten van zijn operatie zijn door Stichting Sanchabba betaald en inmiddels gaat ‘t met Musa Nick een heel stuk beter! Baks, onze contactpersoon, maakte deze foto na een bezoek aan de dokter. Hij hield de afgelopen tijd een vinger aan de pols en informeerde ons regelmatig over de gang van zaken.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?