Heuschen & Schrouff

28 januari 2015, 20:48

Aanstaande zaterdag, 31 januari 2015, houdt Heuschen & Schrouff – de grootste Aziatische groothandel van Europa en één van de voornaamste sponsors van onze Stichting – een Open Dag! Naast proeverijen en kookworkshops, biedt Heuschen & Schrouff u deze middag 10% korting op het gehele assortiment. En koopt u op zaterdag 31 januari voor €39,00 of meer aan Aziatische producten, dan krijgt u er ook nog een gratis rijstkoker bij!

Kortom, redenen genoeg om zaterdag even naar de Valkweg 9 in Landgraaf te rijden. Grote kans dat u daar ook enkele bestuursleden van onze Stichting treft. Stichting Sanchabba is namelijk met een kraam aanwezig op de Open Dag. Wij verkopen Afrikaanse souvenirs (kettingen, armbandjes, (klein) houtsnijwerk, etc.) tegen schappelijke prijzen. Uiteraard gaat de hele opbrengst hiervan naar Afrika!

U komt toch ook?

Open Dag Heuschen & Schrouff
Zaterdag 31 januari 2015
12.00 – 15.00 uur
Valkweg 9, Landgraaf

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?