Wir Sind Spitze verzorgen benefietconcert

Opbrengst concert...

17 april 2012, 08:55

Het benefietconcert van zaterdag 31 maart jongstleden was een groot succes. Ruim 150 bezoekers genoten van een super avond verzorgd door een orkest van klasse: ‘Wir sind Spitze’. De muzikanten namen de zaal mee op een muzikale wereldreis en speelden de sterren van de hemel. In de pauze, omlijst door een vaardige DJ, volgde een loterij met mooie prijzen. Na aftrek van alle gemaakte kosten, bleef een bedrag van bijna 300 Euro over dat inmiddels op de bankrekening van onze stichting is bijgeschreven. Waarvoor onze hartelijke dank!

Hieronder een korte sfeerimpressie van het concert:
Er werd gedanst en gezongen; de hoogtepunten waren niet van de lucht. Een vrijgezellenavond vierend gezelschap maakte deel uit van het geheel. De aanstaande bruid verkocht lollies en de opbrengst daarvan ging eveneens richting stichting. Door de aankleding van de zaal, de geluids- en lichteffecten en de medewerking van velen werd het een fantastisch mooie avond waar nog lang over werd nagepraat. Dank natuurlijk aan de mensen van het Streeperkruis, de DJ en de leden van het orkest. En niet de vergeten de sponsors die het concert faciliteerden.

En alle lof voor Maartje Frosch die alle mogelijke inspanningen leverde om de avond te laten slagen. Aan haar inzet lag het niet dat we minder bezoekers telden dan voorzien maar aan haar werklust, en tijdens de avond ook de inzet van haar ouders, broer en zusje, lag het wel dat aan het einde een mooi batig saldo overbleef. Namens alle bezoekers en iedereen die op een of andere manier betrokken was bij deze onvergetelijke gebeurtenis: abaraka bake. Vooral namens de mensen in Gambia die onze hulp zo hard nodig hebben.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?