De kraam van Stichting Sanchabba!

Old timer dag!

14 juni 2009, 19:14

Op zondag 14 juni jongstleden organiseerde verzorgingshuis “De Dormig” in Landgraaf een old timer tocht voor haar bejaarde bewoners. Het geheel werd “aangekleed” met een BBQ, een barretje, muziek en… een kraampje van Stichting Sanchabba!

De old timer dag werd een groot succes! Terwijl de bewoners van “De Dormig” genoten van een onvergetelijke tocht door het Limburgse landschap, vermaakten hun kinderen én kleinkinderen zich op het terrein van “De Dormig”. Natuurlijk werd de marktkraam van Stichting Sanchabba druk bezocht en verkochten we volop lootjes. Wiel Wetzels, onze “kienmaster”, draaide dit keer aan het Rad van Avontuur en zorgde zo voor een aangename en nuttige opvulling. En er was nog een verrassing: Ivo van den Heuvel verzorgde een 30 minuten durend optreden dat zeer in de smaak viel! Een opwarmertje voor het benefietconcert op 26 juni a.s.

De Old timer dag bij “De Dormig” was een groot succes! En de opbrengst voor onze stichting was ook bijzonder: maar liefst € 400,00 haalden we op! Dank aan de medewerkers van “De Dormig” voor de uitnodiging om aan deze activiteit deel te nemen.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?