Omar Sey bij het door hem gelaste tentframe

Missie geslaagd!

21 juli 2011, 10:09

Hierboven ziet u Omar Sey uit Kololi. Tot vorig schooljaar werd Omar gesponsord door Fienie en Klaus Rosenzweig-Born uit Kerkrade die hem zo in de gelegenheid stelden de basis- en voortgezette lasopleiding af te maken.

Na het behalen van zijn diploma, lukte het Omar om zijn droom waar te maken: in het najaar van 2010 startte hij – met bescheiden middelen – een eigen bedrijfje! Omar’s eerste opdracht bestond uit het lassen van een stuk hek. Daarna laste hij een poort en inmiddels heeft hij al verschillende klussen succesvol afgerond. Zijn laatste opdracht bestond uit het lassen van een groot tentframe. En op het resultaat was hij zo trots dat hij Baks (local manager van Stichting Sanchabba) vroeg om enkele foto’s naar Nederland te mailen (zie foto hierboven).

Omar is heel gelukkig met zijn bedrijfje en met het feit dat hij van de opbrengst ervan kan leven. Omar wil Fienie en Klaus daarom nogmaals duizend maal danken voor de hulp die hij kreeg. En hij hoopt dat ook zij trots zijn op het resultaat!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?