Meander Golfdag

Meander helpt!

21 september 2012, 13:01

Op vrijdag 14 september jl. reisden enkele bestuursleden van Stichting Sanchabba naar Henri-Chapelle in België om de feestelijke afsluiting van de Meander Golfdag bij te wonen. Deze door de Meander Groep georganiseerde activiteit was namelijk vooraf gekoppeld aan verschillende goede doelen, waaronder onze stichting.

Het was dan ook geen verrassing toen de voorzitter van de Meander Raad van Bestuur, de heer Jos Meijerink, Stichting Sanchabba vroeg naar voren te komen om een cheque in ontvangst te nemen. De waarde van de cheque was dat wel! Maar liefst € 5000,00 werd ons overhandigd en Jos Meijerink lichtte de keuze voor onze Stichting uitvoerig toe. Geweldig natuurlijk. Enerzijds om iemand vol passie en vertrouwen over onze stichting te horen spreken, anderzijds om zo’n geldbedrag in ontvangst te mogen nemen. Daar kunnen we in Gambia veel goeds mee doen! Wij danken de Meander Raad van Bestuur, de Meander medewerkers én de sponsoren van de Golfdag 2012 dan ook hartelijk. Verder danken wij ook de medewerkers van de Golf- en Countryclub in Henri-Chapelle die op charmante wijze zorgden voor een hapje en een drankje. Het was perfect!

Overigens werd dankzij de sponsoren van de golfdag niet alleen Stichting Sanchabba, maar ook de Voedselbank Zuid-Limburg en de Stichting Vrienden van Mikumi (werkzaam in Tanzania) voorzien van een ‘reuzencheque’.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?