kienen 28-11-2009

Kienavond succesvol!

3 december 2009, 00:13

Op zaterdag 28 november 2009 stond onze jaarlijkse kienavond op het programma. Inmiddels uitgegroeid tot een goede “Sanchabba-traditie”. En inderdaad, ook dit jaar was de opkomst overweldigend en het enthousiasme groot! En dat resulteerde in een opbrengst van maar liefst € 2.344,00. Geweldig! Het bestuur van Stichting Sanchabba is wederom overrompeld door het succes en dolblij met de hoge opbrengst. Hier kunnen we in Gambia veel goeds mee doen!

Vanaf deze plaats willen we iedereen die op één of andere wijze heeft bijgedragen aan het succesvolle verloop van de kienavond (nogmaals) hartelijk danken. Onze speciale dank gaat natuurlijk uit naar verzorgingshuis De Dormig voor het gratis ter beschikking stellen van de grote zaal. Verder bedanken we onze “kienmaster” Wiel Wetzels die zich ook dit jaar vol overgave op zijn taak stortte. Natuurlijk danken we degenen die hielpen met de voorbereidingen en het opruimen, de mensen achter de bar en achter de kassa. En alle deelnemers én donateurs van prijzen natuurlijk. Er zijn geen woorden voor. Maar het stimuleert ons wel om door te gaan!

Tot volgend jaar!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?