Kienen groot succes!

30 oktober 2017, 19:44

Zaterdagavond 28 oktober jl. stond onze jaarlijkse kien-avond op de agenda. En die was opnieuw een groot succes! Aan het einde van de gezellige avond telden wij een opbrengst van ruim € 2.363,00. Een prachtig bedrag, dat geheel ten goede komt aan verschillende projecten in Gambia.

Het succes van de kien-avond werd ook dit jaar bepaald door het grote aantal deelnemers (zo’n 100 personen) en de mooie (gesponsorde) prijzen. Iets na half acht ging de eerste kienronde van start en in totaal zijn 9 ronden gekiend. De pauze werd, traditioneel, gevuld met een grote loterij waarbij ook dit jaar een televisie gewonnen kon worden!

Onze speciale dank gaat ook dit jaar uit naar ‘kienmaster’ Wiel Wetzels die de avond als vanouds leidde. Ook bedanken wij de medewerkers van Partycentrum Het Streeperkruis in Landgraaf die de grote zaal beschikbaar stelden en keurig voor ons hadden ingericht. Tot slot natuurlijk een groot woord van dank aan alle sponsors en deelnemers die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan dit geweldige resultaat.

Tot in 2018!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?