Kienen 1 november 2014

26 september 2014, 17:39

Onze jaarlijkse kien-/bingoavond is weer in aantocht! Beter gezegd: op zaterdag 1 november a.s. staat de kienavond op de agenda. Bij deze nodigen wij u, en de uwen, uit om dit festijn bij te wonen. Evenals vorig jaar vindt de kienavond plaats in partycentrum Het Streeperkruis, Streeperstraat 66, 6371 GN in Landgraaf.

Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor mooie prijzen en organiseren we in de pauze een loterij. De prijs van de kienkaarten blijft ongewijzigd (€ 12,50 per stuk), alsmede de aanvangstijd (19:30 uur).

We hopen u ook dit jaar op onze jaarlijkse kienavond te mogen begroeten. Om enig idee te hebben van het aantal deelnemers, vragen wij u ons te laten weten of u deelneemt aan de kienavond. Introducees zijn overigens van harte welkom op deze traditioneel gezellige avond.

1 NOVEMBER 2014:
KIENEN VOOR GAMBIA IN PARTYCENTRUM HET STREEPERKRUIS TE LANDGRAAF AANVANG: 19:30 UUR.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?