Kienen 13 november 2010

Succesvolle kienavond

17 november 2010, 19:21

Zaterdagavond 13 november, soms met vertraging vanwege ondergelopen wegen, druppelden 104 vrienden en vriendinnen van de Stichting het party centrum “Het Streeper Kruis” binnen. Afkomstig uit Friesland, Utrecht, Brabant en Limburg. Even na half acht kon de eerste kienronde beginnen. In totaal werden 10 ronden vol gemaakt. De pauze werd gevuld met een loterij en uiteindelijk kon iedereen met een grote of kleinere prijs naar huis. Het werd een gezellige avond waarvan de leiding in handen was van kienmaster Wiel Wetzels en zijn assistent Huib jr. Evenals vorige jaren waren er mooie prijzen te winnen. Dit met dank aan onze relaties die bijna alle prijzen sponsorden. De eerste keer in de grote zaal van party centrum het Streeper Kruis is prima bevallen. Iedereen kreeg op tijd zijn of haar drankje en de zaal was tevoren keurig ingericht voor dit evenement.

Een evenement was het zeker: na afloop bleek dat precies 2035,00 euro op de bankrekening van de stichting kon worden bijgeschreven. Een geweldig resultaat van een avondje samen bezig zijn. Dankzij alle gulle gevers van prijzen, de kienmaster en zijn assistent en de mensen van “Het Steeper Kruis”. En natuurlijk vooral dank zij alle deelnemers aan dit kienkampioenschap!
Foto’s

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?