Kienen voor Sanchabba 2014

Kien-opbrengst € 2800!

5 november 2014, 13:34

Zaterdagavond 1 november jl. stond onze jaarlijkse kien-avond op het programma. En die was opnieuw een groot succes! Wat een opkomst, wat een prijzen, wat een spanning én wat een opbrengst! Ruim € 2.800,00 telden wij aan het einde van de avond. Een geweldig bedrag, dat geheel ten goede komt aan (de inrichting van) de kliniek in Jalanbang.

Het succes van de kien-avond werd ook dit jaar bepaald door het grote aantal deelnemers (meer dan 120 personen) en de prachtige (gesponsorde) prijzen. Iets na half acht ging de eerste kienronde van start en in totaal zijn 10 ronden gekiend. De pauze werd, traditioneel, gevuld met een grote loterij.

Hoewel niet iedereen er deze zaterdagavond in slaagde een prijs in de wacht te slepen, werd het een gezellig evenement.

Onze speciale dank gaat ook dit jaar uit naar ‘kienmaster’ Wiel Wetzels die de avond als vanouds leidde. Ook bedanken wij de medewerkers van Partycentrum Het Streeper Kruis in Landgraaf die de grote zaal beschikbaar stelden en keurig voor ons hadden ingericht. Tot slot natuurlijk een groot woord van dank aan alle sponsors en deelnemers die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan dit geweldige resultaat.

Tot volgend jaar!

Foto’s

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?