Kien-avond 2012

Kien-avond groot succes!

3 november 2012, 11:30

Zaterdagavond 27 oktober stond onze jaarlijkse kien-avond op het programma. En die was een ongeëvenaard succes! De opkomst was hoger dan ooit en de prijzen waren overweldigend! Dit dankzij de gulle gaven van enthousiaste relaties die – ieder jaar weer – prachtige prijzen beschikbaar stellen.

Iets na half acht ging de eerste ronde van start en in totaal zijn 10 ronden gekiend. De pauze werd gevuld met een grote loterij. Zowel bij het kienen als tijdens de loterij waren mooie prijzen te winnen.

Hoewel niet iedereen er deze zaterdagavond in slaagde een prijs in de wacht te slepen, werd het een gezellig evenement. Met – niet geheel onbelangrijk – een geweldig resultaat! Na afloop bleek de kien-avond maar liefst € 3101,00 opgebracht te hebben. Fantastisch! En zelfs zo’n € 1000,00 meer dan voorgaande jaren!

Onze speciale dank gaat uit naar ‘kienmaster’ Wiel Wetzels die de avond als vanouds leidde. Dank ook voor de mensen van party centrum Het Streeper Kruis in Landgraaf die de grote zaal beschikbaar stelden en keurig voor ons hadden ingericht. Tot slot natuurlijk een groot woord van dank aan alle sponsors en deelnemers die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan een geweldig resultaat.

Tot volgend jaar! Foto’s

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?