Meisjesvoetbalteam in het nieuw!

Container gearriveerd!

26 mei 2010, 14:08

Medio februari kon u in deze nieuwsrubriek lezen dat een container vol hulpgoederen op weg was naar Banjul, de hoofdstad van Gambia. Nu, enkele maanden later, kunnen wij niet alleen melden dat ‘onze container’ veilig in Gambia gearriveerd is, maar ook dat onze contactpersoon in Gambia – Bakary Bojang – alle goederen inmiddels heeft afgeleverd bij verschillende families en scholen. Volgens Baks waren alle families dolblij met de hulpgoederen die zij in ontvangst mochten nemen. Vanuit Gambia vraagt hij ons dan ook nadrukkelijk om alle gulle gevers hartelijk te danken!

Op de foto hierboven ziet u Baks (uiterst rechts) met het meisjesvoetbalteam dat hij zelf traint én coacht. Zoals u ziet zijn ook deze meiden dolblij met het pakket uit Nederland! Wat er in zat? Uit Brabant afkomstige voetbalkleding voor het hele team. Met het hand op hun hart beloven ze – vanaf nu – iedere wedstrijd te winnen!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?