Schoolkinderen

Honderdste sponsorkind!

26 oktober 2009, 09:33

Het mag dan misschien niet het meest sensationele nieuwsitem zijn, wij vinden het wel degelijk het vermelden waard: Stichting Sanchabba kon afgelopen week het honderdste kind aan haar sponsorlijst toevoegen! Een geweldig resultaat dat wij alleen konden behalen dankzij de steun én het enthousiasme van alle sponsors (ook bijna honderd!). Het is overigens mevrouw Ummelen – Hubben uit Heerlen die met de eer mag strijken en vanaf volgend schooljaar het schoolgeld van “ons honderdste kindje” betaalt! Mevrouw Ummelen – Hubben: gefeliciteerd en bedankt dat ook u sponsor wilt zijn! Natuurlijk bedanken we ook alle overige sponsors hartelijk voor alle hulp, voor het vertrouwen en voor jullie enthousiasme!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?