Happy New Year!

Happy New Year!

1 januari 2010, 23:24

Het bestuur van Stichting Sanchabba wenst u allen een kleurrijk 2010 vol geluk en onvergetelijke momenten in goede gezondheid!

Zoals altijd leidt het begin van een nieuw jaar tot een terugblik op het oude jaar. Ook Stichting Sanchabba heeft kort even teruggekeken naar 2009. En die terugblik toverde een glimlach op onze gezichten! Samen met u hebben we namelijk veel goeds teweeg gebracht in Gambia. Zo overhandigden we de nodige sportartikelen aan een school in het binnenland, plaatsten we een waterpomp(installatie) bij een ziekenhuis, deelden we vele zakken (broodnodige) rijst uit aan de allerarmste families, betaalden we enkele medische ingrepen, voegden we het honderdste sponsorkind toe aan onze lijst en begeleidden we de bouw van een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama. Om maar een paar hoogtepunten te noemen!

Geen wonder dat we ons verheugen op 2010! We kijken vol vertrouwen uit naar al het goeds dat komen gaat en hopen, samen met u, de successen van 2009 te evenaren in 2010!

Nogmaals dank voor uw steun en enthousiasme!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?