Gezocht: oude mobieltjes

Gezocht: mobieltjes!

19 december 2011, 09:45

Stichting Sanchabba is op zoek naar oude, nog werkende, mobiele telefoons. Deze zijn in Gambia zeer gewild. Net als in veel andere ontwikkelingslanden is het mobiele telefoonnetwerk daar vele malen betrouwbaarder dan het vaste net. Een mobieltje legt een Gambiaan dan ook geen windeieren. Uit onderzoek is gebleken dat door het gebruik van mobiele telefoons het gemiddelde jaarinkomen van de Gambiaanse bevolking stijgt. En daar doen we ‘t voor!

Kortom, gunt u uw oude telefoontje een tweede leven in Afrika? Wij houden ons aanbevolen! Uw telefoontje(s) – bij voorkeur inclusief batterij en oplader – kunt u opsturen naar: Stichting Sanchabba, Op het Veldje 15, 6372 RX te Landgraaf. Uw (oude) sim-kaart kunt u vernietigen.

Voor één van onze local managers in Gambia zijn wij overigens ook nog op zoek naar een digitale fotocamera. Wie-o-wie heeft nog een ongebruikt exemplaar op de plank (of in de la) liggen? Wij horen graag van u!

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw enthousiasme…

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?