Donatie van bruidspaar!

31 maart 2014, 17:58

Op zaterdag 15 maart jl. vierden Joke en Jeu van Mil hun 40-jarig huwelijksjubileum. Samen met familie en vrienden genoot dit bekende Landgraafse paar van een geweldig feest met volop muzikaliteit. Ook enkele bestuursleden van Stichting Sanchabba waren aanwezig en werden ter plekke op een verrassing getrakteerd:

Joke en Jeu van Mil hadden hun vrienden gevraagd geen cadeautje mee te brengen. Het robijnen paar vroeg in plaats daarvan om een donatie voor Stichting Sanchabba. En dat idee bleek een schot in de roos.

Enkele dagen na het feest overhandigden Joke en Jeu van Mil de opbrengst van dit mooie initiatief aan de penningmeester van Stichting Sanchabba: een bedrag van maar liefst 865 euro, bestemd voor de bouw van het geplande Health Centre in Jalanbang.

Joke en Jeu: heel, heel hartelijk bedankt! En natuurlijk ook dank aan alle vrienden die zo genereus bijdroegen aan deze fantastische gift.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?