Math Gulpers overhandigt cheque van € 750,00 aan Stichting Sanchabba

€ 750,00 voor Gambia!

9 november 2011, 10:29

Onze penningmeester Wiel Wetzels werd kort geleden blij verrast met een donatie van maar liefst € 750,00. De gulle gever was de heer Math Gulpers. Math Gulpers nam onlangs afscheid van het Charlemagne College waar hij maar liefst 40 jaar als directeur van locatie Brandenberg diende. Een deel van de opbrengst van zijn afscheidsreceptie op 7 oktober jl. schonk Math aan Stichting Sanchabba. En daar zijn wij ontzettend blij mee!

Zoals u op de foto kunt zien heeft onze penningmeester de cheque van
€ 750,00 inmiddels in ontvangst genomen. Daarbij is aan Math aangegeven dat wij het geld besteden aan een schooltje of een Health Centre op de North Bank in Gambia. Beide organisaties hebben wij inmiddels enkele keren bezocht en kunnen het geld goed gebruiken.

Math, nogmaals hartelijk dank voor je geweldige donatie!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?