Donatie Marianne van der Donk

Donatie van € 365,00

8 januari 2014, 20:40

Donderdag 12 december 2013 nam Marianne van der Donk afscheid als directrice van wijkzorgcentrum Dr. Calshof in Landgraaf. Een dag eerder deed ze dat al in verpleeghuis De Dormig. Marianne, een mens uit duizenden, wilde liever geen afscheidscadeau’s maar vond een enveloppe met inhoud beter bij haar passen. Voor die inhoud had zij overigens al lange tijd een bestemming in gedachten: Stichting Sanchabba!

Haar sympathie voor het werk van de stichting stak Marianne van der Donk nooit onder stoelen of banken en in een toespraakje aan het einde van de receptie sprak zij nogmaals vol lof over de stichting. Vervolgens overhandigde Marianne, met op de achtergrond een collage met foto’s van activiteiten van de stichting, een enveloppe met het mooie bedrag van 365 euro aan penningmeester Wiel Wetzels. Geweldig!

Voorzitter Niek Waterschoot bedankte Marianne ter plekke voor haar mooie geste en wenste haar natuurlijk het allerbeste voor de toekomst.

De bijeenkomst werd overigens door veel bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers van de Dr. Calshof bijgewoond, waaronder ook dames die al jarenlang truitjes en poppen breien of jurkjes naaien voor de kinderen in Gambia. Namens al die kinderen en namens alle bestuursleden van de stichting, bedanken we Marianne van der Donk vanaf deze plaats nogmaals voor de donatie en wensen haar het allerbeste voor de toekomst.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?