Domenica

Sanchabba in de krant!

8 maart 2010, 11:20

Regelmatig haalt Stichting Sanchabba de krant. Zo ook op 2 maart jongstleden. Toen stond een groot artikel (zie hierboven) met als titel “Moda Domenica sponsort stichting Sanchabba” in de Landgraaf Koerier.

Mocht u het artikel niet goed kunnen lezen?
Het gaat over de meer dan 160 splinternieuwe kledingstukken (bedoeld voor de mensen in Gambia) die Stichting Sanchabba onlangs kreeg van modezaak Domenica uit Landgraaf. Daarnaast schenkt het artikel de nodige aandacht aan de missie en visie van onze stichting. Natuurlijk zijn wij, als relatief kleine stichting, blij met deze extra publiciteit.

Moda Domenica uit Landgraaf willen we vanaf deze plek nogmaals bedanken voor hun gulle gave! Wij zullen er voor zorgen dat de kleding goed terecht komt!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?