Sanne en Lars van den Elzen steunen Stichting Sanchabba!

Diverse donaties!

14 juni 2009, 10:27

Op onze site kunt u regelmatig lezen dat Stichting Sanchabba donaties ontvangt. Vaak gaat ‘t dan om grote bedragen waaraan een speciale actie gekoppeld werd. Natuurlijk ontvangen we regelmatig ook kleinere bedragen. Stuk voor stuk de moeite van het noemen waard, want zoals we in onze nieuwe folder terecht zeggen: uw bijdrage, hoe klein ook, is goud waard in Afrika!

Het is echter onbegonnen werk om iedere schenking op onze site te plaatsen. Toch willen we enkele recente donaties niet ongemerkt onze kas in laten vloeien. We vragen dan ook uw aandacht voor het volgende:

Sanne van den Elzen schenkt € 20,15
Sanne van den Elzen uit Landgraaf (negen jaar) hield onlangs een spreekbeurt over Gambia op de open dag van haar school, de Prins Willem Alexanderschool. De spreekbeurt was een groot succes en uit de spaarpot, die tijdens en na de spreekbeurt werd “ingezet”, kwam maar liefst twintig Euro en vijftien cent! Het is overigens niet de eerste keer dat Sanne in actie komt voor Gambia. Samen met haar broer Lars (zie foto) zorgt Sanne regelmatig voor een extraatje voor Tijan Saidi. En vanaf september 2009, als Tijan voor het eerst naar school gaat, sponsoren Sanne en Lars, samen met hun ouders, ook het schoolgeld van Tijan!
Sanne, bedankt voor je inzet!

HWTS uit Ede schenkt € 102,15
Het bedrijf HWTS uit Ede haalde deze maand haar fooienpot leeg. De inhoud – maar liefst € 102,50 – werd overhandigd aan Stichting Sanchabba, waarvoor natuurlijk onze dank.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?