BENEFIETCONCERT

2 april 2019, 19:20

BENEFIETCONCERT
Op zondag 31 maart jl. stond een benefietconcert voor Stichting Sanchabba op het programma. Twee zangkoren traden er voor het voetlicht. Musica Vincit o.l.v Augustine Boshouwers met aan de piano Luuk Goossens én het koor Kwimba Zabula onder leiding van Bobby Gouveia.
Het werd een concert om nooit te vergeten. Het publiek hield de adem in. Beide koren zongen met volle overgave meeslepende, swingende stukken waar iedereen met volle teugen van genoot.
Het was heel apart en bepaald geen doorsnee concert! Wat werd het een leuke middag en wat kregen beide koren en hun dirigenten veel complimenten.
Dankzij de optredens van beide koren (en in de pauze een soort loterij) kon aan Stichting Sanchabba maar liefst 600 euro worden overhandigd. Een bedrag waarmee we veel kunnen doen.
Musica Vincit en Kwimba Zabula: heel veel dank voor dit geweldige concert en de fantastische opbrengst ervan!

Met medewerking van:
Koor Musica Vincit o.l.v. Augustine Boshouwers
Piano: Luuk Goossens
Kwimba Zabula o.l.v. Bobby Gouveia

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?