Wir Sind Spitze

Benefietconcert!

15 maart 2012, 10:02

Het is bijna zover! Zaterdag 31 maart vindt het Benefietconcert plaats waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting Sanchabba. Het concert wordt georganiseerd door Frosch Events, in samenwerking met Partycentrum Het Streeperkruis te Landgraaf en De Haan Beveiliging BV.
(promotie video)

Programma:
Een van de beste Limburgse feestbands van dit moment, Wir Sind Spitze, zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond. En dat belooft wat! Wir Sind Spitze bestaat uit 5 rasmuzikanten en is van alle markten thuis. Van Duitse Schlagers tot het repertoire van Robbie Williams, Wir Sind Spitze speelt het allemaal. Met slechts één garantie: 100% feest!!

Wanneer de mannen van Wir Sind Spitze pauze houden, zorgen de heren van P&P Sound voor verdere muzikale invulling. Kortom, het wordt een avond om nooit te vergeten. En dat allemaal voor het goede doel! U komt toch ook?
(Wir Sind Spitze voor Stichting Sanchabba)

Algemene gegevens:
Datum: 31 maart 2012
Tijd: 20.00 – 01.00 uur
Locatie: Partycentrum Het Streeperkruis te Landgraaf
Entree voorverkoop: € 10,-
Entree deurverkoop: € 15,- (OP=OP!)

Voorverkoopadressen:
Partycentrum Het Streeperkruis te Landgraaf
Sigarenzaak Gulpers, Markt 5 te Landgraaf

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?