Tio Hotelweek 2009

€ 5.000,00 van TIO!

15 juni 2009, 13:21

Van 12 t/m 16 januari jongstleden runden de eerstejaars studenten van Hogeschool TIO (Utrecht en Rotterdam) Hotel Bella’Tio in Valkenswaard! De studenten werkten die week keihard om van het hotel een groot succes te maken. En dat deden zij niet zonder (goede) reden. De winst van deze hotelpraktijkweek zou namelijk ten goede komen aan Stichting Sanchabba! Afgelopen week was ‘t zover en werd de totale winst van de hotelweek overgemaakt op onze bankrekening. Enigszins overdonderd doch aangenaam verrast waren wij door de hoogte van het bedrag. Maar liefst € 5.000,00 werd op onze bankrekening bijgeschreven en dat is – zonder twijfel – de grootste schenking in ons bestaan!

Natuurlijk bedanken wij alle eerstejaars studenten van TIO Utrecht en Rotterdam voor hun belangeloze inzet en tomeloze enthousiasme. Daarnaast danken we de begeleiders c.q. docenten van de hogeschool die samen met hun studenten alles op alles hebben gezet om van de hotelweek een overweldigend succes te maken!

Wij, van Stichting Sanchabba, gaan op zoek naar een passend project dat uit naam van Hogeschool TIO gesteund en/of op poten gezet kan worden. Natuurlijk houden wij u – én Hogeschool TIO – op de hoogte!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?