Baks proeft nieuwe haring!

Baks in Nederland!

15 september 2009, 10:21

Op uitnodiging van een sponsor was onze Gambiaanse contactpersoon – Bakary Bojang – in Nederland! De betreffende sponsor wilde Baks “belonen” voor het feit dat hij zoveel voor de stichting doet en hem, daarnaast, kennis laten maken met Nederland. En dat is prima gelukt! Baks heeft veel gezien en meegemaakt en uitgebreid kennis gemaakt met de Nederlandse cultuur en de daarbij horende gewoonten. Samen met voorzitter Niek Waterschoot vloog Baks eind september terug naar Gambia. Veel mooie herinneringen, goede vrienden en bruikbare cadeaus rijker! Namens Baks bedanken wij via deze weg iedereen die zijn/haar steentje bijdroeg aan een onvergetelijke tijd in Nederland! Het was geweldig!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?