Sponsorloop FC Forza

30 september 2008, 12:09

Al diverse malen organiseerde Fit Centre Forza uit Heerlen een sponsorloop waarvan de gehele opbrengst ten bate kwam van Stichting Sanchabba!

Afgelopen jaar werd gewandeld voor een school in Badibou in het binnenland van Gambia. De lokalen moesten opgeknapt worden, er moest een fatsoenlijk toiletgebouw komen en er was grote behoefte aan schoolmeubilair.

FC Forza trok veel idealistische wandelaars over de streep om samen met hen over (en door) de Limburgse Löss te trampelen voor het goede doel… en de gezelligheid.

De opbrengst van de laatste sponsorloop was 450 euro. Inmiddels is dit geld gebruikt om de school in Badibou op te knappen. De kinderen in Gambia zijn er hartstikke blij mee!

FC Forza en alle wandelaars: hartelijk bedankt! En een extra bedankje voor Paul en Annemiek Wijnands die deze wandeling hebben uitgezet.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?