Goed gevulde bananendozen voor Gambia!

Spullen naar Gambia?

7 mei 2010, 08:21

De afgelopen jaren hebben wij vaak en veel goederen naar Gambia verscheept. Van ME-bussen tot naaimachines en van oude – nog werkende – computers tot dozen vol medicijnen en EHBO-artikelen. De spullen hebben al tot heel wat blijdschap geleid en keer op keer wordt de container met open armen ontvangen. Jammer genoeg wordt het verschepen van goederen steeds duurder. Daarom kunnen wij, als stichting, niet meer garant staan voor een regelmatig transport.

Gelukkig is één van onze trouwe sponsors, José Frösch, bereid en in staat u deze mogelijkheid wel te bieden. Zij heeft het plan opgepakt om goederen naar Gambia te versturen. Iedereen die wil, kan spullen aanleveren. Tegen een zeer geringe vergoeding. Stichting Sanchabba steunt dit initiatief en beveelt het u dan ook van harte aan.

Via José Frösch kunt dus spullen opsturen naar uw ‘pupil’ (en zijn of haar familie) in Gambia. De door u aangeschafte artikelen kunt u bij José aanleveren in een bananendoos. De kosten voor het versturen van een volle bananendoos zijn € 10,00. Overigens is het ook mogelijk om een halve bananendoos te versturen. Vraag José naar de mogelijkheden!

José Frösch is van plan begin juni een eerste transport naar Gambia te organiseren. Wilt u meeliften op deze actie of wilt u graag eerst meer informatie? Neemt u dan contact op met José Frösch. U kunt haar bereiken via 06 – 543 46 377 of via josefrosch@hotmail.com

Twijfelt u over de inhoud van de bananendoos? Alle kinderen in Gambia zijn dol op schoolspullen (pennen, kleurpotloden, etuis), knutselspullen, slippers of schoentjes, kleding (vooral t-shirts), rugzakjes, handdoeken, washandjes, zeep, (voet)ballen, voetbalschoentjes, beddengoed, etc.

Wij wensen u en José Frösch veel plezier en succes!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?