Ivo van den Heuvel in concert!

Arcus College scoort!

30 juni 2009, 09:29

Na maanden van voorbereiding en keihard werken was ‘t op vrijdag 26 juni 2009 eindelijk tijd voor “Ivo van den Heuvel in Concert 2”! Het concert, dat plaatsvond in de theaterzaal van het Arcus College in Heerlen, werd in vele opzichten een groot succes! De professionaliteit spatte van het podium en het enthousiasme was tot op de laatste rij voelbaar! Beter gezegd: het dak van het Arcus College ging er deze vrijdagavond meerdere keren af! Als klap op de vuurpijl werd tijdens het concert een cheque van maar liefst € 1000,00 aan Stichting Sanchabba overhandigd!

Natuurlijk bedanken wij Ivo én al zijn medestudenten Kunst, Theater & Media voor hun geweldige inzet. De drang om een onvergetelijk succes te maken van een “simpel” schoolproject heeft geleid tot een adembenemende show vol verrassingen en – niet te vergeten – een gulle gift voor het goede doel!

Wij, op onze beurt, gaan op zoek naar een inspirerend project in Gambia waaraan wij de € 1000,00 van het Arcus College kunnen besteden! We houden u – en de studenten van het Arcus College in het bijzonder – op de hoogte!

Nogmaals dank aan het Arcus College en alle betrokken studenten (en docenten)!

Nieuwsgierig geworden naar Ivo van den Heuvel? Bezoek ook eens zijn website: www.ivovandenheuvel.nl

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?