800 Euro van 80-jarige.

800 Euro van 80-jarige!

5 januari 2012, 18:23

Mevrouw Gevers uit Valkenswaard, al jarenlang sponsor van een kind in Gambia, vierde onlangs haar 80e verjaardag. En deze mijlpaal liet zij niet ongemerkt voorbij gaan. Zij vierde haar verjaardag, maar in plaats van cadeautjes vroeg zij een envelopje met inhoud voor Stichting Sanchabba. En dat werd een groot succes!

In de eerste week van het nieuwe jaar 2012 kwam mevrouw Gevers, vergezeld door Mien en Frans Kennis, naar Landgraaf om haar verjaardagsgeld te overhandigen. Penningmeester Wiel Wetzels nam dankbaar de opbrengst van haar verjaardagsactie in ontvangst. Maar liefst 800 euro was door de verjaardagsgasten van mevrouw Gevers bij elkaar gebracht! Wat een fantastisch resultaat! Natuurlijk bedankten we mevrouw Gevers heel hartelijk voor dit mooie initiatief. En we betrekken bij die dank graag haar gasten die dit bedrag bij elkaar brachten.

Na onderling overleg is overigens besloten dat het geld o.a. wordt gebruikt voor het transport van hulpgoederen, waarvan een groot deel is bestemd voor het ziekenhuisje in Medina Sabakh.

Beste mevrouw Gevers, nogmaals erg veel dank, het gaat u goed en natuurlijk wensen we u nog veel goede en gezonde jaren toe.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiƫle injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?