29 oktober kienen!

23 augustus 2011, 09:30

Onze jaarlijkse kien-/bingoavond vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 oktober. Bij deze nodigen wij u, en de uwen, alvast uit om dit festijn bij te wonen. Evenals vorig jaar vindt de kienavond plaats in partycentrum Het Streeperkruis Streeperstraat 66, 6371 GN in Landgraaf (Schaesberg).

Het Streeperkruis heeft een eigen parkeerplaats (niet al te groot), rechts van het gebouw. Tevens vindt u een parkeerterrein aan de linkerzijde van de Streeperstraat.

Evenals voorgaande jaren zorgen wij voor mooie prijzen en organiseren we in de pauze een kleine loterij. De prijs van de kienkaarten blijft ongewijzigd (€ 12,50 per stuk), alsmede de aanvangstijd (19:30 uur).

We hopen u ook dit jaar op onze jaarlijkse kienavond te mogen begroeten. Om enig idee te hebben van het aantal deelnemers, vragen wij u ons te laten weten wanneer u van plan bent te komen. Introducees zijn overigens van harte welkom op deze traditioneel gezellige avond.

29 OKTOBER 2011: KIENEN VOOR GAMBIA IN PARTYCENTRUM HET STREEPERKRUIS TE LANDGRAAF, AANVANG: 19:30 UUR.

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?