Tien kinderen naar school dankzij Stichting Frits Schrouff!

Gesponsorde 'tienling'...

7 september 2010, 09:26

Zoals u heeft kunnen lezen in het nieuwsbericht van 15 augustus jongstleden, heeft Stichting Sanchabba er een nieuwe sponsor bij. En wat voor één! De firma Heuschen-Schrouff uit Landgraaf (vertegenwoordigd door Stichting Frits Schrouff, eveneens uit Landgraaf) heeft toegezegd jaarlijks het schoolgeld te betalen voor maar liefst tien kinderen. Geweldig!

Uiteraard zijn wij erg blij met dit genereuze aanbod. Voor een kleine stichting als de onze, is een dergelijk aanbod namelijk niet alledaags. En dat mag best gezegd worden. Wij bedanken de heer Frits Schrouff daarom hartelijk voor zijn gulle gebaar en beloven spoedig op zoek te gaan naar een geweldige ‘tienling’!

<< | >>Over Sichting Sanchabba

Voor Stichting Sanchabba staan Afrikaanse kinderen centraal. Kinderen en onderwijs. De stichting betaalt inmiddels dan ook het schoolgeld voor 147 kinderen in Gambia.

Stichting Sanchabba houdt zich verder bezig met kleinschalig ontwikkelingswerk op uiteenlopende gebieden. Zo bouwde de stichting toiletgebouwen bij een school en een ziekenhuis(je) in het binnenland van Gambia en een keuken annex eetzaal bij een school in Brikama en realiseerde een tuinenproject in Sambakuta. Verder zijn er wat kleinschalige zakelijke initiatieven van een financiële injectie voorzien. promo video
video tuinen project

Laatste nieuws

Wist u dat?