Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Yassin Jobe

24 juni 2014, 19:51

Yassin Jobe

Dit is Yassin Jobe. Zij is geboren op 6 november 2007 en woont in Kololi. Haar vader heeft waarschijnlijk een vorm van elephantiasis: een afschuwelijke ziekte die ernstige misvormingen teweegbrengt. Haar moeder en een zusje proberen wat geld te verdienen door de verkoop van pinda’s. En dat houdt niet over…

2013
Yassin zit inmiddels in Grade 3 van de Victor Nursery School. Volgens haar leerkracht doet Yassin goed haar best en is ze ‘a good girl’. En dat horen we natuurlijk graag ;-)
Via-via hoorden we dat het met de vader van Yassin steeds slechter gaat. Hij kan bijna niets meer en de familie heeft vrijwel geen inkomsten. Vandaar ook dat de hulp van de familie Schielen uit Landgraaf dubbel en dwars gewaardeerd wordt!

2012
Yassin gaat met veel plezier naar de Victory Nursery School, grade 2. In Grade 1 haalde ze mooie resultaten en eindigde ze als 19e in een groep van 40 leerlingen. Yassin en haar ouders zijn erg blij met het schoolgeld dat ze ontvangen van de familie Schielen uit Landgraaf. Waarvoor dank!

<< | >>