Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Yamuda Sillah

10 september 2014, 11:53

Yamudo Sillah

Hiernaast ziet u Yamuda Sillah. Yamuda is geboren op 28 december 2001 en woont samen met haar ouders en haar broertjes en zusjes in een tamelijk grote, maar armoedige compound in Brikama.

2013
Yamuda is over naar Grade 7 van de Kabafita Lower Basic School. Haar resultaten lieten echter veel te wensen over. Yamuda eindigde als 41e van de 43 leerlingen en kan, volgens haar docent, beter. We hebben dan ook een serieus gesprek met Yamuda gevoerd en haar gezegd dat ze beter haar best moeten doen. Anders is het zinloos om door te gaan met sponsoring. Uiteraard beloofde Yamuda beterschap. Daar hopen we dan maar op.

Met dank aan de familie Bierens uit Valkenswaard.

2012
Yamuda gaat dit schooljaar naar grade 6 van de Kabafita Lower Basic School. Yamuda is geen hoogvlieger helaas. Maar ze doet haar best en het lukt haar steeds om over te gaan.

Tijdens ons jaarlijkse gesprekje, beloofde ze ons plechtig haar uiterste best te doen om wat hoger te scoren. We wachten af. Daarnaast vroeg ze ons haar (nieuwe) sponsorfamilie, de familie Bierens uit Valkenswaard, heel hartelijk te bedanken voor de geboden hulp. Bij deze!

2011
Yamuda is over naar Grade 5. In Grade 4 eindigde ze als 43e in een groep van 45 leerlingen. Volgens haar onderwijzer moet Yamuda beter kunnen, al had hij op haar gedrag niets aan te merken…

Yamuda heeft ons beloofd dit jaar extra goed haar best te doen. Verder vroeg ze ons meerdere malen haar Nederlandse familie (de familie Manderveld uit Kerkrade) hartelijk te bedanken voor alle steun. Bij deze!

2010
Yamuda gaat naar de Kabafita Primary School en zit inmiddels in Grade 4. Zij gaat graag naar school en doet er goed haar best. Mede omdat zij haar Nederlandse sponsors, de familie Manderveld uit Kerkrade, niet teleur wil stellen!

Yamuda’s vader is overigens metselaar en werkt hard om zijn gezin te onderhouden. Maar dat valt niet altijd mee, zeker niet in het regenseizoen. Yamuda’s moeder heeft een tuintje waar ze haar eigen groente verbouwt en verkoopt. Al met al is het in het gezin Sillah geen vetpot. Het gezin is dan ook erg blij met de steun van de familie Manderveld die vanaf volgend schooljaar Yamuda’s schoolgeld betaalt!

<< | >>