Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Tijan Saidy

24 juni 2014, 21:52

Tijan Saidy

Dit is Tijan Saidy. Hij is geboren op 4 november 2004 en woont samen met zijn grote broer Lamin en zijn kleine broertje Souleyman bij zijn ouders in Bakoteh. Samen vormen ze een leuke en hartelijke familie!

2013
Tijan zit inmiddels in Grade 1 van de New Life Primary School. De kleuterschool sloot hij met goede resultaten af. Hij eindigde zelfs als 3e van de in totaal 20 leerlingen in zijn klas. Tijan hoopt van harte dat zijn sponsorfamilie uit Nederland heel blij is met deze goede berichten. En wij? Wij hebben hem stiekem al verklapt dat we zeker weten dat de familie Van den Elzen uit Landgraaf beretrots op hem is!

2012
Deze ‘voetballer’ gaat nu naar Grade 3 van de New Life Nursery School. Volgend jaar gaat hij naar de lagere school. Zijn ouders vonden dat hij nog te jong en te wispelturig was om nu al naar de basisschool over te stappen. Zijn schoolresultaten waren gemiddeld. Afwachten dus. Tijans moeder, die we ontmoetten, vroeg ons de familie van den Elzen hartelijk te danken voor hun zeer welkome hulp. Bij deze brengen we die dank over.

2011
Tijan gaat inmiddels naar de Seino Primary School. Hij zit daar in Grade 2. Volgens zijn moeder doet Tijan goed zijn best. Hij behaalt dan ook aardige resultaten, al is hij, volgens de hoofdmeester, nog wat speels. Ach… dat gaat vanzelf over.

2010
Tijan gaat naar de Seino Nursery School, Grade 1. Hij wordt gesponsord door twee – ook heel leuke – kinderen uit Landgraaf die ervan dromen om Tijan eens te bezoeken: Lars en Sanne van den Elzen. Tijan én zijn ouders bedanken Lars en Sanne voor hun hulp en voor de cadeautjes die ze altijd meegeven. Ze zijn er echt ontzettend blij mee. Bovendien zijn ze er zuinig op, want Tijan draagt nog steeds – vol trots – de voetbalschoenen die hij vorig jaar van Lars kreeg!

<< | >>