Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Suwadu Cham

11 april 2014, 11:16

Suwadu Cham

Suwadu is geboren op 16 juni 2005. Zij woont met haar vader, moeder, zusje en broertje in Sokuta. Het gezin is erg arm. Vader heeft geen vast werk, maar probeert met klusjes wat geld of eten te verdienen. Moeder doet het huishouden en zorgt voor de kinderen die er goed verzorgd en gezond uitzien.

2013
Suwadu is haar belofte nagekomen. Ze heeft erg goed haar best gedaan op school en ging dan ook glansrijk over naar Grade 4 van de Sokuta Lower Basic School. Dankzij haar inzet eindigde Suwadu afgelopen schooljaar als 10e in een klas met maar liefst 46 leerlingen. Een resultaat om trots op te zijn! En waarvoor mevrouw Snykers uit Landgraaf, Suwadu’s sponsor, ook dit jaar hartelijk bedankt wordt…

2012
Suwadu is over naar grade 3 van de Sokuta Lower Basic School. Haar cijfers waren echter niet zo goed. Ze scoorde 37e van de 43 leerlingen uit haar klas. Op haar rapport lazen we dan ook: “Below average”. Onder het gemiddelde dus. Suwadu beloofde ons erg haar best te doen dit schooljaar. En daar hopen we dan maar op. Haar ouders vroegen ons de sponsor van Suwadu, mevrouw Snykers uit Landgraaf, hartelijk te bedanken voor alle hulp. Bij deze!

2011
Suwadu ging over naar Grade 2 van de Sokuta Primary School. Volgens haar ouders gaat ze erg graag naar school en doet ze goed haar best. Dat blijkt ook uit haar rapport, dat Suwadu en haar ouders ons – vol trots – lieten zien. Volgens het schoolrapport kwam Suwadu geen enkele keer te laat en was zij niet één keer afwezig. En dankzij haar inzet eindigde Suwadu als 20e op een groep van bijna 50 leerlingen! Prima!

Suwadu zelf is vooral heel erg blij met het feit dat mevrouw Anny Snykers uit Landgraaf ook dit jaar haar schoolgeld betaald. Ook nu werd ons gevraagd de sponsor in Nederland hartelijk te bedanken!

2010
Dankzij mevrouw Anny Snykers uit Landgraaf kan Suwadu sinds kort naar de Sokuta Primary School, Grade 1. Ook kreeg zij een schooluniform aangemeten en kreeg ze sandalen en een rugzak. Een dag later kon ze voor de eerste keer in haar leven naar school. En dat is iets om trots op te zijn! Suwadu en haar ouders willen mevrouw Anny Snykers dan ook heel hartelijk danken voor haar hulp. Bij deze!

<< | >>