Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Suleyman Camara

3 april 2014, 22:50

Suleyman Camara

Dit is Suleyman Camara uit Sokuta. Lange tijd dacht iedereen dat Suleyman in 1993 geboren was. Nu zijn geboorteakte gevonden is, blijkt hij iets jonger: Suleyman kwam op 4 januari 1995 ter wereld. Een klein detail.

2013
Suleyman is bevorderd naar Grade 11 van de Nemasu Senior Secondary School. We zagen zijn rapport en dat zag er prima uit. Zelfs op Suleyman’s gedrag was – volgens zijn leraar – niets aan te merken. Zijn sponsors, de familie Wiermans uit Kerkrade, kunnen dus met recht trots zijn op ‘hun’ leerling die bovendien als 11e van in totaal 45 leerlingen het schooljaar eindigde.

2012
Suleyman gaat dit schooljaar naar grade 10 van de Sokuta Upper Basic School. Zijn schoolresultaten waren goed. ‘Good conduct but can improve’ lazen we op zijn rapport. Namens zijn sponsors hebben we maar gezegd dat hij daarvoor ook moet zorgen. En dat beloofde hij onder dankzegging aan de familie Wiermans voor hun steun.

2011
Suleyman zit tegenwoordig op de goed bekend staande Sokuta Upper Basic School, in Grade 9. Hij is teruggeplaatst vanwege het feit dat hij van school veranderde, maar dat is in Gambia heel normaal. Suleyman gaat graag naar school en heeft veel vertrouwen in de toekomst. Voetbal is nog steeds zijn grootste hobby.

Suleyman is zijn Nederlandse sponsors, de familie Wiermans uit Kerkrade, dankbaar voor alle hulp en beloofde plechtig goed zijn best te doen op zijn nieuwe school!

2010
Suleyman Camara is een sportman. Dat zie je intussen aan zijn postuur. Dit wordt een echte voetballer. Maar hij moet natuurlijk nog naar school en ook daar doet hij zijn best. Suleyman gaat inmiddels naar Grade 10 van de Bakoteh Upper Basic School. Op zijn schoolrapport van afgelopen jaar viel niets aan te merken: “Conduct very good” en voor alle vakken ook “Good”. En dat is lang niet slecht natuurlijk.

2009
Suleyman gaat nog steeds naar de Bakoteh Upper Basic School en zit inmiddels in Grade 9. Hij gaat graag naar school en haalt daar prima cijfers. Suleyman’s grootste hobby is voetballen. Dat doet hij dan ook niet onverdienstelijk. Misschien dat hij ooit nog eens bij Roda JC komt voetballen? Dat zouden zijn sponsors, de familie Wiermans uit Kerkrade, wel leuk vinden – zo denkt Suleyman. Voor nu wil hij zijn sponsors vooral bedanken voor hun steun!

<< | >>