Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Soyer Njie

24 juni 2014, 21:34

Soyer Njie

Hiernaast ziet u Soyer Njie. Soyer is geboren op 1 januari 2003 en neemt met ingang van het schooljaar 2011-2012 het schoolgeld over van Ebrima Joof, die zijn opleiding in 2011 afrondde.

2013
Soyer is over naar Grade 5 van de Bakoteh Advanced Primary School. Hij sloot Grade 4 met goede resultaten af. Volgens zijn onderwijzer scoort Soyer boven het gemiddelde. Op zijn gedrag had de docent bovendien niets aan te merken. Kortom, een leerling om trots op te zijn. En dat allemaal dankzij de hulp van de familie Bartels-Schielen!

2012
Soyer is over naar grade 4 van de Bakoteh Advanced Primary School. Hij werd 14e in een groep van 47 leerlingen. En dat is een prima resultaat! Soyer’s rapport – dat hij ons vol trots kwam laten zien – zag er dan ook goed uit en het hoofd van de school was zeer tevreden. Wij hebben Soyer – mede namens zijn sponsorfamilie – dan ook hartelijk gefeliciteerd met zulke mooie cijfers. En hem veel succes gewenst voor komend schooljaar!

2011
Soyer gaat al enkele jaren naar school en is over naar Grade 3 van de Bakoteh Annex Lower Basic School. Grade 2 sloot hij met goed gevolg af: hij eindigde als 16e in een groep van 34 leerlingen. Soyer en zijn ouders hebben het niet breed en zijn dan ook ontzettend blij met de hulp uit Nederland. Zonder de sponsorbijdrage van de heer en mevrouw Bartels-Schielen uit Landgraaf had Soyer dit jaar misschien niet naar school gekund. En dat zou natuurlijk ontzettend jammer zijn!

<< | >>