Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Sira Mballow

24 juni 2014, 20:22

2013
Sira is over naar Grade 8 van de Kabafita Upper Basic School. Haar resultaten lieten echter te wensen over. We hebben Sira dan ook verteld dat ze harder moet werken, omdat wij anders haar sponsors moeten adviseren niet met haar verder te gaan. Nu maar afwachten of onze preek het gewenste effect heeft…

Familie Schmaal, we houden jullie op de hoogte!

2012
Sira gaat dit schooljaar naar Grade 7 van de Kabafita Upper Basic School. Helaas waren de schoolrapporten van Grade 6 nog niet vrijgegeven, iets dat regelmatig voorkomt. Het is soms lang wachten geblazen en ver na de grote vakantie komen die rapporten pas. Soms is dat erg vervelend, vooral als kinderen naar een voortgezette opleiding willen en geen eindrapport kunnen laten zien van de vorige school.

Hoe dan ook, onze contactpersoon Alpha vertelde ons dat Sira zeker goede resultaten zou boeken. Mede gezien haar eerder behaalde cijfers in grade 6. En ze was over naar grade 7. Dat zegt natuurlijk ook wat. Met dank aan Adrie en Eije Schmaal voor alle moeite die ze deden en voor het betalen haar schoolgeld.

(Foto volgt)

<< | >>