Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Sering (Mas) Senghore

10 september 2014, 11:32

Sering (Mas) Senghore

Hiernaast ziet u Sering Senghore. Tenminste, zo luidt zijn naam officieel. Maar dat weet eigenlijk niemand. Sinds zijn geboorte (1 mei 2005) wordt Sering namelijk ‘Mas’ genoemd. Mas woont in Kololi. Mas’ vader en moeder maken vleespasteitjes die zij verkopen in de buurt en aan een lokaal “restaurantje”. Op zich een goede manier om geld te verdienen, maar een vetpot is het niet.

2013
Mas is over naar Grade 3 van de Apple Tree Primary School. Volgens zijn onderwijzer heeft Mas hard gewerkt en dat was ook terug te zien op zijn eindrapport. Mas eindigde dit schooljaar als 13e van de 29 leerlingen in totaal. Een prima resultaat, al kan hij volgens zijn onderwijzer nóg beter. Maar het moet gezegd worden: de leraren in Gambia zijn niet snel tevreden.
Wij hebben Mas gecomplimenteerd met zijn behaalde resultaten en dat deed het jochie zichtbaar goed. Mas, op zijn beurt, vroeg ons zijn sponsors uit Nederland (de familie Verwoort uit Landgraaf) hartelijk te bedanken voor alle hulp. Bij deze.

2012
Sering, oftewel Mas, gaat naar de Apple Tree Primary School, Grade 2. Het is een leuk joch, maar helaas lieten zijn resultaten te wensen over. Hij eindigde als 23e van zijn 28 medeleerlingen. ´Bad results´, zo luidde de aantekening op zijn rapport. We hebben hem gevraagd harder te werken. Anders sturen we Roy en Jenna (zijn sponsors) eens naar Gambia! Wel, dat hoefde niet van Mas. Maar hij vroeg ons wel zijn sponsors te bedanken voor hun steun. En zijn resultaten houden we natuurlijk in de gaten.

2011
Mas mag naar basisschool! Hij gaat naar Grade 1 van de Apple Tree Primary School in Kotu en daar heeft hij veel zin in! Volgens de hoofdmeester van de kleuterschool is Mas een voorbeeldige leerling: “Mas is behaving very well. Very good results. Keep it up!”, zo schreef de hoofdmeester op zijn rapport.

Afgelopen jaar had Mas malaria. Volgens zijn ouders is hij erg ziek geweest, maar gelukkig is hij er weer bovenop. Verder bedanken zij de sponsors van Mas – de familie Verwoort uit Landgraaf – hartelijk voor alle hulp! Bij deze.

2010
Mas gaat met veel plezier naar de Apple Tree Nursery School in Kotu. Het gezin is erg blij met de steun van de familie Verwoort uit Landgraaf en vroeg ons of wij de sponsors van Mas hartelijk wilden bedanken!

<< | >>